VAŠ PARTNER ZA CEMENTARE, PROCESNU INDUSTRIJU, GRAĐEVINSKU INDUSTRIJU I ENERGETIKU

PROIZVODNJA

– Okrugli čelični lanci
– Člankasti lanci
– Kovani člankasti lanci
– Lančanici, pogonske zvijezde
– Grabulje i »kratzeri«Spojnice i brave lanca, kofice, kofice za elevator
– Grabuljasti transporteri, lanci za elevatore, lančanici, pogonske osovine
– Lančani pribor, lančane privezniceLanci i pribor za dizanje i vezanje tereta


Kvalitet

Procesne metode proizvodnje garantiraju visoku kvalitetu THIELE proizvoda koji se kroz kontinuirani nadzor u testnim laboratorijama i potvrđuju. Firma THIELE preradi vise od 25.000 t okruglog čelika dok 6% ukupne proizvodnje uništava zbog testiranja. Firme THIELE ima svoju vlastitu termičku obradu lanaca.

INDUSTRIJE

– Cementna industrija
– Termoelektrane
– Kamenolomi, Separacije
– Biomasa
– Građevinska industrija
– Kemijska industrija, proizvodnja umjetnog đubriva
– Rudarstvo

RAZVOJ I SAVJETOVANJE

THIELE inženjeri savjetuju i analiziraju transportno-tehničke zadatke zajedno sa Vama na licu mjesta i pomažu prilikom dimenzioniranja pokretnog lančanog sistema. Specifična tehnička rješenja kupaca se na kraju do detalja razvijaju u vlastitom konstruktivnom odjeljnju firme THIELE.

Thiele kovačnica

O firmi THIELE GmbH

Firma THIELE je osnovana 1935. godine od strane gosp. August Thiele. Sa samo osam zaposlenika, lanci su bili vareni u kovačnici. Kasnije su se putem automatskih mašina za savijanje i varenje olakšali fizički napor radnika u proizvodnji. U ranim pedesetim godinama Thiele je započeo s proizvodnjom lanaca za rudarstvo. Nehrđajući čelik (23 MnNiMoCr 54) koji se koristi kao materijal za visoko-kvalitetne lance sa visokim performansama su još tada izumljeni od Thiele inženjera. Svi teški rudarski lanci su bili dizajnirani i izrađeni od strane Thiele-a. Razvoj rudarskih lanaca navedenih veličina od 22 do 56 mm su isto bili izrađeni od strane Thiele-a. Krajem šezdesetih god. Thiele je pruzeo firme Schliper i Nordland. Stoga, proizvodni program je proširen na teške lance za sidra kao i lance za snijeg.

Danas grupa THIELE proizvodi više od 5000 različitih lanaca, kuka i dodataka. Naš cilj je biti glavni lider u inovaciji i tehnologiji lanaca što je bilo dokazano i po nekoliko puta u povijesti poduzeća. Mi smo proizveli najduže (915 m) i najteže (100 t) sidrene lance na svijetu. Još i danas je firma THIELE u obiteljskom vlasništvu. U uskoj suradnji sa našim klijentima, uvijek tražimo bolja i inovativnija rješenja. Također smo podržavani od strane renomiranih i vodećih istraživačkih instituta. Kontinuirano provodimo istraživanja sa novim saznanjima u tehnici materijala i oblikovanju u cilju za proizvodnjom lakših i sigurnijih proizvoda.

CAD – sistemi su korišteni u našoj proizvodnji i dizajniranju proizvoda već godinama. Razvoj naših lanaca kao i proizvodnja otkivaka se proizvodi i planira prema kontrolnom sistemu ISO9001. Stoga jamčimo stalnu i visoku kvalitetu. Kontinuiranim poboljšavanjem naših procesa, uspijeli smo dosegnuti i sami vrh svijetskih standarda.