VRHUNSKE RAKETE ZA BUŠENJE, POBIJAČI ZA PROFILE I CIJEVI, KOMPRESORI I OPREMA made in EU

Hercu Pneumatic je najveći Poljski proizvođać pneumatskih alata za probijanje i pobijanje cijevi (raketa).Naš novi proizvodni program su i pobijači šipova odnosno pilota. Firma COMTERRA d.o.o. je potpisala ugovor o ekskluzivnom zastupanju na području R. Hrvatske, Slovenije, Srbije, Makedonije, Crne Gore, Kosova i Bosne i Hercegovine.Osigurani servis kao i kvaliteta proizvoda gdje dajemo garanciju i do 3 godine na pojedine dijelove rakete uz istovremeno pristupačnu cijenu recept je za daljnje širenje i uspjeh na našem tržištu.
Konstantan razvoj novih proizvoda kao i tehnička rješenja razvijena od strane HP jamče daljnje širenje i na ostalim EU tržištima kao što su V.Britanija, Francuska, Njemačka, Češka, Rumunjska, Čile, Argentina i dr. HP trenutno drži 80% Poljskog tržišta.

Zašto su HERCU alati najbolji izbor?

SPREMNI ZA TEŠKE UVJETE:

Hercu Pneumatic alati mogu raditi u teškim uvjetima kao što su muljevi, kontaminirana voda itd. Svaki HP model ima gumeni podizni ventil koji se otvara prilikom ispusta zraka iz rakete (preventiva radi ulaska vode) i zatvara prilikom prekida dovoda zraka. Teško dolazi do ulaska nečistoća u samu raketu ili do drugih nečistoća unutar same mašina. Eliminirali smo mekane i vrlo osjetljive Teflon®* zaptivke (brtve) i zamjenili ih kaljenim čeličnim površinama dobivenim specijalnim procesom proizvodnje. Tvrdoća kliznih površina je više nego 100x bolja nego Teflon®* brtve što čini raketu nepropusnu tokom duge upotrebe.

VISOKA EFIKASNOST:
Hercu alati imaju visoku snagu u odnosu na koeficijent težine. Laganiji alati mogu se korsititi za visokozahtjevne radove. Glavni profit efikasnosti je ušteda vremena – vrlo važno kod radova na pobijanju cijevi.

TEHNOLOGIJA BEZ BRTVI:
Svi naši alati su proizvedeni u tehnologiji bez brtvljenja. Nepouzdana Teflon®* brtvila su eliminirana i zamijenjena sa procesom kaljenja površinskih zazora. Prednost Hercu unutarnjih dijelova je da uvijek zadržavaju svoju stegnutost. Naše iskustvo govori da pravilno korištenje mašine u eksploataciji može dovesti do minimalnog trošenja u 2-3 god. rada. Istrošeni unutarnji dijelovi mogu biti ponovno zapečaćeni kao rezultat jeftine tehnologije u proizvodnji. Taj proces obnove vraća punu snagu uređaja natrag.

UPOTREBA EKSPANDERA:
Velika prednost Hercu alata je efektivan rad sa ekspanderima, proširivačima – brzo i praktično. Uklonili smo nekonvencionalno povlačenje pomoću čelične linije. Jednostavni sistem ugrađivanja ekspandera ne utječe na stupanj trošenja alata.

CIJENA:
Možete kupiti odličnu kvalitetu naših proizvoda sa niskom cijenom. Uštedite 20-50 % u usporedbi sa drugim konkurentnim proizvodima.

ŠIROKI RASPON DODATNE OPREME:
Dodatna oprema je potrebna kako bi se izvršila većina operacija. Širok spektar dodatne opreme kao što su proširivači, konusi za pobijanje, nauljivači, pneumatska crijeva i oprema, kompresori, adapteri za provlačenje i dr. daje mogućnost kompletnog rješenja za pojedinačnog kupca. 

GARANCIJA:
S obzirom na radne uvjete i korištenje alata, Hercu garantira specijalnu garanciju na nepropusnost (za unutrašnje habajuće dijelove). Standardna garancija iznosi 12 mjeseci na alat i 24 mjeseci na klip.

OPTIMIZACIJA TROŠKOVA I SERVIS:
Izbjegavanje standardnih Teflon®* brtvi
Mala potrošnja zraka
Upotreba jeftinog ulja za podmazivanje
Jeftini rezervni dijelovi
Jeftino održavanje i popravak
*Teflon® je registriran marka DuPont™ korporacije.