ESCO habajući dijelovi za čeljusne drobilice

UPIT

Opis

Kvalitetna rješenja drobilica u rudarskoj industriji!

Tražite način kako povećati preformanse i produktivnost? Nadogradite na ESCO habajuće dijelove visokih performansi. Napravljene da izdrže udarce, te kontinuirano ispune sva Vaša očekivanja na koja se možete osloniti.

ESCO je vodeći svjetski proizvođač visoko kvalitetne habajuće opreme za drobilice i mlinove, te svih vrsta konusnih, čeljusnih i kružnih drobilica. ESCO sa svojim 100 godišnjim iskustvom, konstantno radi na poboljšanju kvalitete testirajući svoje proizvode na sve moguće načine, te razvijajući vlastite odjele za metalurgiju i inženjering.

ESCO Habajući dijelovi za čeljusne drobilice

      • Konstruirane da traju dulje, daju maksimalnu proizvodnju, učinkovitije drobe i smanjuju trošenje drobilice.
      • Godine iskustva na terenu – kao i vrhunska inženjerska i metalurška stručnost – znače da čeljusne ESCO drobilice proizvode više kvalitetnog kamenja, konzistentnije od standardne opreme, uz smanjenje potrebe za ponovnim pregledom i ponovnim drobljenjem.

ESCO Mater II Čeljusti imaju poboljšane profile zuba za povečanje učinka i učinkovitosti drobilica, sa širim utorima za brzo ispuštanje kamenja odgovarajuće veličine. ESCO Čeljusti izvrsna su nadogradnja za većinu primjena drobljenja značajno više od OEM dizajna.

Sve ESCO čeljusti precizno su obrađene za savršeno pristajanje – omogućuju lakšu instalaciju, manje vrijeme zastoja i ravnomjernu raspodjelu naprezanja radnog opterećenja na okvir čeljusti.
Postoje različite vrste čeljusnih drobilica od kojih svaka ima svoju primjenu, te prednosti.